aluminium werkboot
aluminium werkboot

Dock Steel 580

v.a. € 19.700

Bouwjaar:  2024 - Nieuw!

 • Merk
  DOCK
 • Conditie
  Nieuw

Beschrijving

Betrouwbare, bedrijfszekere no-nonsense boot, die multi-inzetbaar is. Simpel en eenvoudig, dus niet gevoelig voor schade.

Wie zoekt naar een betrouwbare, bedrijfszekere boot die moeiteloos bergen werk verzet, kan niet om de DOCK 580 STEEL heen. Een stoere, robuuste boot, die multi-inzetbaar is. Als werkboot, maar ook om mee te vissen. Hij is zelflozend, maar dat geldt vooral voor hemelwater. Want door de uitgekiende vormgeving van de boeg komt er geen spatwater in de kuip. Deze no-nonsense boot wordt zowel door particulieren als bedrijven geroemd.

Uitrusting

Door de open achterspiegel is de boot zeer geschikt voor alle vormen van (onder)watersport. Er kan echter ook voor gekozen worden om de spiegel geheel dicht te maken, zodat het laadvermogen verhoogd kan worden. Zo is de DOCK 580 STEEL zeer geschikt te maken voor bijvoorbeeld aannemers en onderhoudsbedrijven.
Omdat het een werkboot is, is hij simpel en eenvoudig uitgevoerd. De afwezigheid van overbodige luxe maakt de DOCK 580 STEEL niet gevoelig voor schade, en door de praktische inrichting is het vaarcomfort hoog. De antislipvloer zorgt er bovendien voor, dat personen en goederen onder alle omstandigheden stabiel blijven staan. De bestuurder van de boot kan de achterleuning van zijn stoel verstellen om naar keuze zittend of staand te sturen. Ook aan het zitcomfort voor de passagiers is gedacht: dit kan worden verbeterd door optionele weerbestendige matten op het voor- en achterdek. Deze zijn zo gemaakt, dat zij water afvoeren.

Prestaties

Het maximale motorvermogen van deze werkboot is 115 pk. Daarmee kan een topsnelheid van circa 68 km/u bereikt worden. De DOCK 580 STEEL is dusdanig gebouwd, dat die onder alle omstandigheden stabiel en koersvast op het water ligt. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, bevat de boot veel bevestigingspunten om hem aan de kade vast te leggen.

Motor 
 • Vermogen
  Max 115 Pk
Specificaties 
 • Lengte
  5.80 meter m
 • Breedte
  2.08 meter m
 • Diepgang
  0.30 meter m
 • Doorvaart hoogte
  1.14 meter m
 • Gewicht
  c.a. 645 kg kg

Meer modellen