Over ons

Ontdek  

Passie voor boten en vakmanschap

Bij DOCK boten zijn we gepassioneerd door het creëren van de beste werk- en recreatieboten. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is wat ons drijft om de ultieme vaarervaring te bieden.

Sterk & veelzijdig

Ontdek onze DOCK STEEL modellen, die een perfecte combinatie bieden van kracht, stabiliteit en veelzijdigheid. Met hun aluminium constructie en robuuste ontwerp zijn deze boten ideaal voor zowel professioneel gebruik als pleziervaart.

Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf onze indrukwekkende collectie DOCK STEEL boten. Laat onze deskundige medewerkers je adviseren en begeleiden bij het kiezen van de perfecte boot voor jouw behoeften.

Onderhoud & service

In onze werkplaats zorgen we ervoor dat je boot altijd in topconditie blijft. Onze ervaren technici staan klaar om onderhoud, reparaties en eventuele aanpassingen aan je boot uit te voeren.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Wil je onze boten van dichtbij bekijken en meer te weten komen over onze producten en diensten? Maak een afspraak en bezoek onze showroom. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte boot.

Contact