Dock Steel 630 Tender

v.a. € 21.900

Bouwjaar:  2024 - Nieuw!

 • Merk
  DOCK
 • Conditie
  Nieuw

Beschrijving

Aluminium boot met het sportieve van een Tender en het stoere van een DOCK. Geluidsarm door de in een bun geplaatste motor.

Een van de nieuwste modellen in de DOCK STEEL-lijn – en ook een van de meest bijzondere – is de DOCK 630 STEEL TENDER. Een aluminium boot die het beste van een tender en een sloep verenigt. Hij heeft een sportieve uitstraling, maar tegelijkertijd zijn stoere DOCK STEEL-details zichtbaar, zoals het stootblok vóór en de open achterkant. De asymmetrisch geplaatste achterbank geeft een speelse draai aan het uitgekiende ontwerp.

Een eigentijdse sloep om met een groep van zes mensen een stuk te gaan varen, en als het zo uitkomt eens goed gas te geven.

Uitrusting

De DOCK 630 STEEL TENDER beschikt over brede banken, waarop het uitstekend zitten en zonnen is. Desgewenst kunnen daar comfortabele kussens of afwateringsmatten bij geleverd worden, en rugrollen om het zitcomfort nog verder te verhogen. Uiteraard kan de buitenkant van de boot worden aangekleed met een wrapping naar keuze, om die nog meer een eigen karakter te geven.

De sloep is standaard voorzien van een dikke rubberen stootrand.

Een uniek kenmerk van deze aluminium tender is, dat de motor in een bun geplaatst is. Dit houdt in dat de motor verzonken is in een geheel afgesloten en geïsoleerd compartiment. Het voordeel hiervan is, dat de motor veel geluidsarmer is. Doordat de krachtbron van buitenaf niet zichtbaar is, is die ook minder aantrekkelijk voor diefstal. De bun is optioneel ook met sloten te vergrendelen, voor extra preventie. Een ideale voorziening voor boten die continu draaien in bijvoorbeeld de verhuur, maar ook bij minder intensief gebruik door de consument.

Prestaties DOCK 630 STEEL TENDER

In de bun kunnen brandstofmotoren van 9,9 pk tot 70 pk geplaatst worden, dus er kan ook hard met de sloep gevaren worden. Tot ruim 40 km/u!

Maar voor wie meer van ontspannen toeren houdt, is deze aluminium tender ook perfect geschikt om elektrisch voortbewogen te worden. De voordelen spreken voor zich: een elektromotor is groen, zuinig, duurzaam en produceert geen rook. Bovendien bent u met een elektrische motor op de toekomst voorbereid, want veel steden overwegen nu al om brandstofmotoren te gaan weren.

Heemhorst Watersport heeft op dit gebied een vaste samenwerking met het merk Kräutler. Zij maken zeer hoogwaardige elektromotoren van 2 tot 6 kW, die bekendstaan om hun lange levensduur.

Downloads 
Motor 
 • Vermogen
  Max. 40 PK
Specificaties 
 • Lengte
  6.30 m
 • Breedte
  2.28 m
 • Diepgang
  0.25 m
 • Doorvaart hoogte
  1.05 m
 • Gewicht
  690 kg

Meer modellen