Modellen

Ontdek  

Ontdek ons uitgebreide assortiment DOCK STEEL boten

Welkom bij onze collectie DOCK STEEL boten, waar je een breed scala aan modellen vindt die zijn ontworpen voor zowel professioneel gebruik als pleziervaart. Elk model in ons assortiment is ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Ontdek de unieke vaareigenschappen, prestaties, uitrusting en veiligheidskenmerken die onze aluminium boten onderscheiden van de rest. Laat je inspireren en kies het perfecte model dat aan al jouw wensen en behoeften voldoet.

Stabiel & toegankelijk

De DOCK STEEL boten beschikken over een V-bodem, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Door de hoge vloer en open achterspiegel blijft de boot droog onder alle omstandigheden en is het gemakkelijk om in en uit te stappen, zelfs voor huisdieren. De open achterkant kan ook dienstdoen als zwemplateau voor zwem- en duikliefhebbers.

Krachtige ervaring

Ervaar de krachtige prestaties van onze DOCK STEEL boten, waarmee je moeiteloos door het water glijdt en geniet van je favoriete watersportactiviteiten. Met onze boten krijg je de perfecte combinatie van kracht en plezier.

Veel bergruimte en praktische oplossingen

Veel bergruimte en praktische oplossingen De DOCK STEEL boten bieden veel bergruimte door hun eenvoudige ontwerp. Met geventileerde ruimtes voor brandstoftank en/of accu, en een groot voordek dat plaats biedt voor vissen of zonnebaden, zijn onze boten perfect uitgerust voor al je avonturen op het water.

Grijprelingen, antislipvloer en unieke rompbeveiliging

De DOCK STEEL boten zijn uitgerust met grijprelingen rondom en een antislipvloer, wat zorgt voor een veilige en zorgeloze vaart. Daarnaast zijn ze voorzien van robuuste stootblokken aan de boeg om schadevrij aanleggen aan de kade te garanderen. De unieke rompbeveiliging biedt de mogelijkheid om de boot met een gecertificeerde ketting aan de kade vast te leggen, waardoor hij voldoet aan alle verzekeringsvereisten.

Onderhoudsvriendelijk en geschikt voor alle seizoenen

Dankzij de volledig aluminium constructie van de DOCK STEEL boten is het onderhoud minimaal. Ze zijn geschikt voor alle jaargetijden en hoeven in de winter niet uit het water te worden gehaald. Dit bespaart tijd en kosten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in een van onze. DOCK STEEL modellen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek welke boot het beste bij jou past. Ons team staat klaar om je te helpen en alle informatie te verstrekken die je nodig hebt.

Contact